Jan en Anita

Een kijkje in ons leven

Verj-aard-ag.

Written By: Anita - aug• 29•14

Het is een speciale dag voor ons. Vandaag zou onze Macho 11 jaar geworden zijn. Op 29-08-2003 zag hij het levenslicht en daarom hebben we de as die we niet in de urn hebben gedaan, op zijn verjaardag aan de aarde terug gegeven. De cirkel is rond!  Zijn urn, zo geweldig gemaakt door Joyce Quist staat te prijken op de schouw. Dat is het mooie, dat we hem altijd mee kunnen nemen in zijn bronzen aanwezigheid.

De foto’s die ik vandaag plaats, zijn gemaakt bij de Macho Muis boom. Het speciale kaarsje is eigenhandig gemaakt door Macho’s vriendje Teun. We hebben het filmpje een paar keer bekeken dat Angelique van Stijlimpuls op 17-03-2014 voor ons op You-Tube geplaatst heeft en wat ons nog steeds zo vaak nog tot steun is: http://www.youtube.com/watch?v=rOhNsXbj0j4&feature=share

 

Het voelt goed om zo afscheid te nemen van onze Muis. De zonsondergang vanavond is een plaatje en we hebben een lekkere wandeling gemaakt met Fritsje, die gelukkig rond spurt en bij thuiskomst haar eten naar binnen schrokt. Het blijft een dag met een traan en een lach :-). Het is en blijft onze eigen knappe Muis!!!

Verder hadden we vanmiddag nog een speciale gast op ons gazon, die we hebben gered van de grasmaaier….. Een klein egeltje rent regelmatig over ons gras of ligt soms zo ongelooflijk vast te slapen, dat ik de was op kan hangen, omdraaien en afhalen terwijl hij/zij gewoon doorslaapt,  op een kleine meter afstand. Jan heeft met zijn leren handschoenen de kleine vriend aan de kant gezet en hopen we morgen weer een vrolijk egeltje ergens voorbij zien scharrelen.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Je reactie is erg welkom!