Jan en Anita

Een kijkje in ons leven

Dankbaarheid?

Written By: Anita - jan• 31•17

Imiddels is het iedereen duidelijk aan het worden. Gezondheid is geen vast gegeven. Genetisch bepaald en energetisch niet te sturen. En dan blijkt dat je kwetsbaarder bent, dan je had gedacht en gooien we onze privacy in het ‘publiek’. En de reacties…….zijn ongeloofelijk! Dank jullie wel allemaal! Het is hartverwarmend om deze welgemeende beterschapswensen zo te mogen ervaren! Gesterkt en vol goede moed gaan we het proces in. Gezondheid, geluk, rust, liefde en leven zijn sleutelwoorden geworden voor ons. Het gaat niet vanzelf…… Emoties en gevoelens spelen een grote rol! En steeds helderder worden de lijnen van mensen die ook kristalhelder ons leven ‘aanraken’. Liefde is een zelfstandig naamwoord, maar voor mijn gevoel gelinkt aan het werkwoord ‘houden van’. Het geeft energie, maakt je blij en geeft je spirituele groei. Natuurlijk ben ik fysiek moe, natuurlijk wil ik dat iedereen gelukkig en gezond wordt! Natuurlijk wil ik rust…… Maar wat mij het meeste raakt en energie geeft is het feit, dat er mensen zijn die ook in ‘mindere tijden’………en dat blijken uiteindelijk heldere tijden te zijn, rotsvast te blijven in hun liefde voor ons. Geen dubbele bodem, geen dubbele agenda, maar puur mens zijn! En……. hoe mooi is dat❤.Iedereen mag discussiëren over het feit dat ze het met ons eens zijn of niet. Maar mijn insteek in het leven is geworden, dat we geen dag verliezen, alles eruit halen wat erin zit, of dat nu rust is of actie, dat bepaal je zelf. Mooie voorbeelden hebben ons netvlies, onze harten en ons leven getriggerd, om daar te komen, waar we willen zijn……

Vind je het hoogdravend? Vind je het te spiritueel, Vind je het te ‘zweverig’?…… Dat mag! Maar ik ben geraakt door de warmhartige reacties, de liefde en de eerlijkheid van de reacties! Met tranen in mijn ogen typ ik deze blog. Ik ga nu slapen en hoop dat mijn “mannen” nog lang een onderdeel van mijn leven uit mogen maken. Want ‘liefde is een fanclub van 2 personen’, zei iemand ooit. Maar in mijn ogen is de fanclub een stuk groter en als de hele wereld dit gevoel gaat ervaren, wat ik nu ervaar in “tijden van nood”, dan geloof ik dat alles goed gaat komen.

Ik weet inmiddels dat ieder huisje, zijn eigen kruisje heeft. Achter iedere voordeur schuilt verdriet, maar ook plezier! Laat je niet leiden door kortzichtige beslissingen, maar kijk naar wat een mens beroert, beweegt en wat hem/haar dwingt om in actie te komen, voor wat hem/haar drijft. En oordeel nooit, totdat je in de schoenen van diegene gestaan hebt en zijn lijden, last en lusten gekend hebt.

DANK!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Angelique vd steen schreef:

    Mooi geschreven anita, recht uit het hart. En voor deze wat sobere dagen wensen wij jullie heel veel kracht en moed…
    Veel liefs De steentjes xxx

Je reactie is erg welkom!